Torpön i maj 2016

Solen skiner genom persiennerna. Redan vid 8 är det över 10 grader. Tar på mig en extra T-shirt, ull. I dag ska det bli en skön tur med Michael. Vi träffas på Statoil i Ryd. Torpön med fika är målet. Vi kör över Ullrika. Vi glider i väg. Det är Gang San, lite för ofta som står för kraften. Det är så skönt. Det är stilla. Tar färjan över med ytterligare motorcyklister. Snackar lite.FB IMG 1462650028652 Njuter av solen och kanonväder. Köttbullemackan sitter fint och en kopp kaffe. Vi rullar vidare mot Kisa. Det är en del trafik, människor som ska njuta. Vi blir varnade för grus på vägen, men allt går fint. De fint kurvade vägarna byts ut mot mera raka fina sträckor, meditation… I Kisa bestämmer vi att dela på oss. Michael mot hemmet och jag? Kan inte hålla mig utan glider igenom folkmassan, Kisamarknaden mot Åtvidaberg för att så svänga av mot Kosta.DSCN3254 Åsunden ligger blå. DSCN3256Hittar fram och hamnar på en liten grusväg med Tussilago som mittremsa. KornaDSCN3258 tittar nyfiket när jag öppnar grinden. Vet inte riktigt var jag är men så till slut är jag på asfalt mot Rimforsa. Stora vägen mot Linköping. Klart jag är sugen på glass. Kör mot Stafsätter som gör sin egen glass. Myser DSCN3260med Saffran-glass, vanilj och en kopp kaffe. Livet är skönt.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.