Mot Gryt skärgård

Packar ner mina vandrarkängor, byxor och lite annat. Yxan och tändstickor slängs ner. Har planerat in lite kul vägar på Google maps. Vädret skiftar. Det är bara 8 grader så hösthandskar, fleecetröjan och långkallingar gäller. Det är alltid kallare att köra med Gang San. Det som jag ska byta till på plats åker ner i min favorit säck som tål det mesta.
Startar upp hojen. Den är ny justerad när det gäller förgasarna. Går fint och morrar glatt. Börjar att rulla. Det är skönt att känna vinden. Hösten kommer
Man är varm och go. Molnen passerar ganska snabbt och blå himmel med sol glimtar fram. Det är blad i luften och på vägen i olika färger, mest gult. De virvlar upp när jag passerar. Rör mig mot Gryt skärgård och det är både asfalt och grus som jag kör på. Tyvärr blir det längre och längre mellan intervallerna då jag ser blå himmel och sol. Molnen börjar också att bli gråa. Kommer fram till ett vägskäl där det står Falerum 9 km. Beslutar att ge upp dagens mål och återvända hemåt.
Vägen mellan Valdemarsvik, Falerum och Åtvidaberg är riktigt fin. Den är fint inramad av grönskande träd, sommartid. Nu är det färger som gäller. Jag har medvind och njuter åter av att köra sträckningen. På 90 sträckorna sträcker Gang San på sig rejält. Motorn är helt vibrationsfri runt 90 – 100 och med vinden i ryggen och ingen trafik är det otroligt mysigt att snabbt avverka…
Här finns en länk till en broschyr för Kvädöfjärden med Östgötaleden som jag tänkte besöka.

En liten avbruten tur 2015-10-06
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.