Torsdag, vilse i skogen…

Det är sommar. Skickar en mejl till frugan, jag kommer inte hem i kväll. Får till svar OK. Det är vädret som är helt omotståndligt. Rutten planerad sedan länge och ligger färdig i gps:en. Gang San står på parkeringen utanför kontoret. Lite smutsig och busig som vanligt. 15 är klockan, det är dags. Jag sätter på mig skinnstället. Skiter i gula västen. Jag lindar en rulle av fleecetröjan, långkallingar och västen för att så spänna fast dem på pakethållaren. Startar upp och känner hur hon vill. 8500 mil. Sträckan börjar efter Motala och sträcker sig till Askersund. Där blir det fika för att så snirkla mig ner via Tjällmo, Berg och hem. Det är en sträcka på ca 15 mil. Det blir spännande då jag har blandat både asfalt och grus. Baram, den andra hojen funkar inte på grus.
Rullar ut. I stort sett vindstilla. Bra med sol. Ingen trafik. Rullar i mysfart vilket ofta är för lågt för andra trafikanter. I dag funkar det fint då det inte är många bilar. Som sagt transportsträcka till norra änden av Motala.
Hör rösten “Vänstersväng längre fram” nu börjar det.

Forts följer…

Det här inlägget postades i Korta turer. Bokmärk permalänken.